fredag 25. februar 2011

Skånemester 2009 og 2010!

Det er vinter og tid for mimring. Vi presenterer i den anledning en hundeekvipasje som har ned lagt mye av grunnlaget her hos oss på tamfugltrening.
De har klart kunstykket å bli Skånemester i 2009 og 2010! (I tillegg ble de nr. 2 i 2008) Det er dyktig hundemann Rune Waller som har forvaltet "Rypelyngens Ada" sine fantastiske jaktegenskaper. Hun jakter alltid med høy intensitet på all slags føre og terrengtype. Hennes varemerke er knallharde og djerve fuglearbeider, fuglene blir alltid sendt rett opp til himmels. Ikke så rart når man ser på stamtavlen hennes:) La oss bare nevne: Østheias Stein, Berghøis Lotus, Spar Joker Crash, Sørheias Marte, Østheias Touch O´class på farsiden. Og en morside fullstappet av de beste Mjøsvangens hundene: Hedda, Mjøsvangens Da, Mjøsvangens Edo, Mjøsvangens Firkanten I, Mjøsvangens Susie Quatro, Mjøsvangens Another Miracle mm. Dette er er alle høykapasitetshunder med fremdragende fuglearbeidegenskaper. Så dette viser at "eplet ikke faller langt fra stammen" hvis man bruker individer som har linjeavlede blodslinjer med topphunder systematisk i stammen, så øker sjansen for gode avkom!

Det er lavsesong for tamfugltrening her nå, men vi regner med å starte opp for fullt i mai. Fuglene reproduserer seg nå om dagen, og venter på sol og vår!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar